Spennende dager med iPad lab på Odda barneskole

Posted on 12. juni 2011

0iPad lab har begynt ferden rundt i landet. Erling Grønlund fra RIKT hadde to dager med lab’en på Odda barneskole nå nylig. Det var 6. klasse som skulle få boltre seg. To av klassene på trinnet skulle få hver sin dag med iPad. Skolens ledelse var nysgjerrig på om iPad kunne brukes i undervisningen og i tilfelle hva gevinsten kunne være. Jeg overlater ord og toner til RIKT. Du vil se flere bilder og masse video dersom du følger denne linken. (Tillatelse fra hjemmene er hentet inn for bilder og film fra hendelsen)

Ta en tur over til RIKT sin blogg etter at du har klikket på spørsmål nedenfor. Jeg kan love en litt annerledes opplevelse enn hva du har sett i norsk skole til nå.

Vi er nysgjerrig på hva som skaper interesse for deg. Ta del i undersøkelsen nedenfor for å gi tilbakemelding på hva du setter høyest. Dersom det er andre ting du er opptatt av kan du legge igjen kommentar.

(Dersom du liker denne bloggposten setter jeg veldig pris på om du deler den med noen via mail-, twitter-, eller facebook knapp nedenfor).