Granimator – leken med grafikk

Posted on 19. juli 2011

0Granimator er noe helt ulikt alt annet jeg har prøvd. Appen er gratis i likhet med tilleggspakkene. Bak skjuler det det seg et miljø som er genuint opptatt av design. Granimator er utrolig gøy å bruke og dette er absolutt noe å ta inn i reportoaret. Perfekt for skoler og elever som kan sette i gang å produsere med en gang. Her trenger du ingen ferdigheter eller bakgrunnskunnskap. Værsegod-ha-det-gøy og hopp i det. Med litt nysgjerrighet og dette verktøyet i hendene lagde jeg de tre posterne du ser her i løpet av 1 time. Fra scratch! Er litt på tynn is da dette ikke er mitt fag, men det får stå til;)

Ustwo står bak Granimator og de hevder de har samarbeidet med reklamebyråer over hele verden. De tilbyr gratispakker som kan fylle og forvandle appen til en opplevelse for brukerne. Pakker er tilgjengelige innenfor appen for gratis nedlasting. Hver pakke tilbyr en unik opplevelse med en individuell stil og funksjonalitet. Plattformen har blitt benyttet bl.a. av N * E * R * D & Friend With You, som brukte Granimator i band-lanseringen for «Nothing» sitt Album i 2010.

Det er nå over 40 stk pakker for gratis nedlasting – og flere blir utgitt i løpet av året. Granimator.com har nå over 4000 brukergenererte bakgrunnsbilder – alle disse kan lastes ned gratis. Tror ikke jeg får med posterne jeg har laget her men du finner nok noe fint der allikevel:)

Nevner også at «Grallery» er en iPhone app, et utstillingsvindu for de beste bakgrunnsbildene opprettet ved hjelp av Granimator. Grallery oppdateres regelmessig med de ferskeste og beste bakgrunnsbildene. Kanskje en dag er dine postere med der?

Reklamer
Posted in: Kreativ med iPad