Adobe Photoshop Touch er like om hjørnet

Posted on 3. oktober 2011

0Nå er det like før Adobe slipper sin etterlengtende tablet versjon av Photoshop. I dag kom det vesentlig ny informasjon i saken og Adobe har satt opp en egen webside som viser bilder og grensesnitt. Adobe virker selvsikre på at de nye spesiallagede app-ene vil revolusjonere kreative muligheter innenfor webdesign og bildebehandling. De tror mange heretter vil frigjøres fra stasjonære- og laptop PC-er.

«Adobe Touch Apps vil bidra til svært kreative uttrykksmuligheter til alle som har tablets,» sier Kevin Lynch, teknisk sjef, Adobe. «Med Adobes bildebehandlingsmagi, vil nye programmer som Photoshop Touch åpne potensialet i touch-grensesnittet, og vise at tablets er en viktig del av personers kreative arsenal.»

Adobe Photoshop Touch lar brukere forvandle bilder med Photoshop kjernefunksjoner i et program skreddersydd for tablets. Med enkle fingerbevegelser kan brukerne kombinere flere bilder til layer-delt bilde, gjøre populære endringer og bruke profesjonelle effekter.

Adobe Touch Apps ses i sammenheng med lanseringen av Adobe Carousel, en fotograferingsløsning som gir tilgang til hele bildebiblioteket på tvers av tablets, smarttelefoner og stasjonære – og som gjerne kan brukes sammen med Adobe Photoshop Lightroom ®-programvare.

Pris og tilgjengelighet

Adobe Touch Apps vil være tilgjengelig for Android-enheter i november 2011. Adobe forventer å lansere iOS versjoner tidlig i 2012. Adobe Ideas er allerede tilgjengelig for iPad og jeg har omtalt denne glimrende vektorbaserte tegne app-en flere ganger. Innledende prissetting er US $ 9,99 for hvert program. Da er tilgang til Adobe Creative Cloud inkludert i prisen for hver Touch App. Detaljer vedrørende prising av Adobe Creative Cloud vil bli annonsert i november 2011.

Se også artikkelen Adobe kommer med løsning for Flash video.

Andre artikler om bildebehandling:

Photogene – bildebehandling på iPad
FX Photostudio HD

Reklamer
Posted in: Kreativ med iPad