Mitt oppsett

Alle innlegg på denne bloggen produseres med iPad. Jeg bruker Apple wireless keyboard som eksternt tastatur. (Merknad den 09.09.2016: Denne artikkelen er nærmest 4 år gammel og det har skjedd mye siden da.. Jeg har en del artikler å skrive før denne artikkelen oppdateres. Men værsogod å lese videre hvis det har interesse).

Jeg driver en del med musikk på iPad, men ettersom det er litt smalt tar jeg mer om det nederst. Her kan du lese om hva slags tilbehør jeg bruker.

Jeg benytter iCloud mest blant lagringstjenestene i skyen. Den er god og svært effektiv som en personlig lagringsløsning. I skolehverdagen bruker jeg Googles samskrivingsmuligheter og Google Drive.

Disse funksjonene/appene er i bruk hele tiden i min kunnskapsproduksjon, de utgjør mitt personlige læringsnettverk (PLN). Dersom du trykker på linkene kan du lese artiklene som tar deg videre inn i materien:

Med iOS 5 bruker jeg Safari mer, da den er blitt betraktelig raskere og har faner. Jeg har lagt inn noen Bookmarklets for å jobbe like effektivt som med iCab Mobile.

Særlig Evernote og GoodReader benyttes gjennom arbeidsdagen, i tillegg må jeg føye til disse appene:

Med bakgrunn som musikklærer har jeg det veldig moro med disse musikkapp-ene. Musikkrom i grunnskolene har et verktøy med iOS plattformen som er helt rå.

image

Reklamer
3 Responses “Mitt oppsett” →
 1. Er det noen som har prøvd BENTO fra Filemaker på iPad?
  Jeg lurer på å prøve denne i vurderingssituasjoner i videregående skole (TIP)

  Svar
  • Hei Tor Einar

   Jeg har prøvd Bento for min egen del men ikke for det du beskriver. Min oppfatning er at Bento er litt «light» for slike oppgaver, men her er kanskje noen uenig med meg. Jeg synes Bento overselges generelt i reklametekstene. Mange i min bekjentskapskrets deler den oppfatningen. Det er bakgrunnen for at jeg aldri har nevnt Bento på bloggen her.

   Så er det bare gøy om andre finner god anvendelse for Bento. Jeg leser gjerne om andres erfaringer.

   Svar
 2. Har Filmaker fra før på min mac, og med Filemaker Go kan du gjøre det meste sømløst mellom enhetene. En dyrere løsning er det jo, men dette funker hvis du bruker database som verktøy.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: